o nama

Kod materijala izrađenih za notno izdavaštvo nudimo i usluge kompletne korekcije i redakcije notnog teksta, a u skladu s eventualnim specifičnim zahtjevima klijenta odn. urednika.


Kod izrade notnog materijala za koncertne izvedbe nudimo kompletnu uslugu uobičajenu u svjetskoj praksi – note na pult, kompletno provjeren notni materijal promptno dostavljen u dogovorenom roku, s obaveznim prisustvom našeg djelatnika na prvoj probi. 

Dobrodošli na stranice tvrtke PRO NOTIS d.o.o.

Naša djelatnost je fokusirana na usluge profesionalne kompjuterske notografije, redakcije notnog materijala i notno izdavaštvo. Naglasak pri tome stavljamo na kvalitetu kompletne usluge u skladu s najvišim svjetskim standardima.

U našem timu nalaze se profesionalci s višegodišnjim iskustvom u radu na mnogobrojnim projektima kompjuterske notografije i izdavaštva, kako u zemlji tako i u inozemstvu, te suradnici vodećih svjetskih programerskih tvrtki muzičkog softwarea.

Dosadašnjim iskustvom u organizaciji rada te sudjelovanjem na mnogo tipski različitih projekata, možemo Vam garantirati profesionalnu izradu notnog materijala od orkestralnih partitura i dionica do svih ostalih specifičnih materijala potrebnih za kvalitetnu realizaciju pojedinog projekta.

Jamčimo poštivanje zadanih rokova i maksimalnu ispravnost napravljenog materijala.


Pro Notis d.o.o., Mrazovićeva 9, 10000 Zagreb
091/588 6373; 095/868 0809
e-mail: info@pronotis.com

 design &hosting:rosenthal